Specjalności Szefa Kuchni

Przystawka

Szparagi zapiekane w boczku
/szparagi/boczek/ser pleśniowy

14 zł

Szparagi podane  z jajkiem w koszulce
/szparagi/jajko/sos

14 zł

Zupa

Chłodnik ogórkowo-ziołowy
/ogórek/zioła/jogurt

  9 zł

Danie główne

Sandacz podany na szparagach
/sandacz/szparagi/oliwa cytrynowa/ziemniaki

32 zł


Deser

Smoothie jagodowe
/jagody/jogurt
9 zł

 

 

 

 

 

Danie dnia czerwiec cena zestawu 18 zł

  1. Piątek Zupa koperkowa z ryżem, Wątróbka drobiowa, ziemniaki, surówka
  2. Sobota  
  3. Niedziela
  4. Poniedziałek Zupa ogórkowa, kotleciki serowo-drobiowe , frytki, surówka
  5. Wtorek Krem pieczarkowy, bitki wieprzowe, kasza, fasolka szparagowa
  6. Środa Zupa pomidorowa, kotlet mielony, ziemniaki, mizeria
  7. Czwartek Zupa kalafiorowa, pieczony filet z indyka w sosie bałkańskim, ziemniaki, zielone szparagi na maśle
  8. Piątek Barszcz czerwony z uszkami, ryba panierowana , frytki, sałatka wiosenna
  9. Sobota
  10. Niedziela
  11. Poniedziałek Krem z białych warzyw , kotlet siekany podany z ziemniakami i młodą kapustą z koperkiem
  12. Wtorek Zupa jarzynowa, pikantne polędwiczki drobiowe podane z frytkami i zestawem surówek
  13. Środa Zupa ziemniaczana z okrasą wiejską, pierogi z mięsem
  14. Czwartek Krupnik, zrazy po myśliwsku podane z ziemniakami i kapustą czerwoną
  15. Piątek Zupa z brokułami i serem , filet po hawajsku podany z łódeczkami i mizerią
  16. Sobota
  17. Niedziela
  18. Poniedziałek Barszcz ukraiński, kurczak w sosie słodko-kwaśnym z  ryżem
  19. Wtorek Zupa pieczarkowa, schab "Niebo w gębie" podany z ziemniakami i surówką
  20. Środa Zupa pomidorowa, roladki drobiowe podane z ziemniakami i sałatką z ogórka
  21. Czwartek Krem brokułowy, udko faszerowane pieczarkami i serem podane z podane z grillowanymi jarzynami i ziemniakami
  22. Piątek Żurek z jajkiem, filet z dorsza zapiekany pod beszamelem podany z frytkami i sałatką z pomidorów
  23. Sobota
  24. Niedziela
  25. Poniedziałek  Krem paprykowo-pomidorowy, schab duszony w sosie podany z kluskami śląskimi i kapusta modrą
  26. Wtorek Zupa grzybowa, roladka z kurczaka ze szparagami i boczkiem w sosie francuskim, podana z ziemniakami i sałatką wiosenną
  27. Środa Zupa kalafiorowa, kotlet ze schabu faszerowany oscypkiem podany z ziemniakami i surówką
  28. Czwartek Zupa gulaszowa, spaghetti Neapolitańskie
  29. Piątek  Zupa koperkowa, ryba po grecku z łódeczkami
  30. Sobota

 

 

 

 

 

Restauracja KASYNO, ul. Kwiatkowskiego 20, 33-100 Tarnów